L'informe anual resumeix l'activitat duta a terme per l'ICF al llarg de l'any per donar compliment a la seva missió, les novetats en la seva estructura organitzativa i de govern i l'evolució de la informació financera de l'entitat.
Informes 2023
La memòria de sostenibilitat recopila les actuacions dutes a terme per l'ICF en matèria ambiental, social i de governança (ASG) i els càlculs de la petjada de carboni de l'entitat per esdevenir una organització neutra en emissions.
La memòria de sostenibilitat d'ICF Capital concreta les inversions i les accions realitzades per l'ICF en el marc de la seva activitat en capital risc seguint criteris ambientals, socials i de governança (ASG).
L'informe financer és l'informe d'auditoria dels comptes anuals consolidats de l'ICF emès per un auditor independent.
L'informe anual de govern corporatiu recull la informació relativa a l'estructura de la propietat, del govern i de l'administració de l'ICF, així com els sistemes de control i gestió de riscos de l'entitat.
L'informe amb rellevància prudencial detalla la informació financera sobre el perfil de risc de l'entitat, el seu control i gestió de riscos, els seus recursos propis i els seus nivells de solvència.
- Programa de pagarés
- Préstec del Banc Europeu d'Inversions
"Els deutes i les obligacions que l'Institut Català de Finances adquireixi per captar fons gaudiran davant de tercers de la garantia de la Generalitat. Aquesta garantia és explícita, irrevocable, incondicional i directa", LLEI 7/2011, del 27 de juliol, de mesures fiscals i financeres.
Per a més informació pots contactar amb l'àrea de Relació amb inversors:
Gran Via de les Corts Catalanes, 635
08010 Barcelona
+34 933 428 453
Per dur a terme la seva activitat, l'ICF es finança fonamentalment en els mercats nacional i internacional, via crèdit bancari i emissions de deute de manera que no depèn dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.
Una de les fonts de finançament de l’entitat financera pública catalana són els préstecs del Banc Europeu d’Inversions (BEI), la institució de finançament a llarg termini de la Unió Europea.
L’objectiu d’aquests préstecs és incrementar el finançament per a persones treballadores per compte propi, pimes (fins 249 persones empleades) i empreses de mitjana capitalització (entre 250 i 2.999 persones empleades) amb seu i/o establiment a Catalunya per inversions o necessitats de circulant.
El finançament servirà, entre d’altres, per estimular el creixement econòmic i la creació d’ocupació a Catalunya, així com per donar suport a la internacionalització, les activitats de R+D+I, les exportacions, etc. de les empreses catalanes.
Els préstec, amb condicions preferents, tenen un termini d’amortització d’entre 4 i 12 anys.